LuriFox Frygtløse Fritz     DJRTK reg. nr. 5425     født 30.03.2008  

                                                                                                                                                    slægtsgalleri og stamtavle
1. præmie 2. vinder i eksteriør, 1. præmie i grav 69 point, Karise 13.06.09                                                                            bedømmelser


Frygtløse Fritz
er barn af Bootsie og Kousholts Andi, barnebarn til Dodo, en rigtig hjemmefødning, som vi bare måtte beholde, da vi lærte ham nærmere at kende. Han er en fremragende familiehund, en hengiven og kærlig hund, elsker især børn, heste, kvinder med parfume og mænd med skæg. Han passer sit revir og sin tæveflok med klog omtanke, og så er han en yderst årvågen vagthund. Han er lydig og lærenem og elsker at arbejde med sine mennesker.
Fritz' medfødte talent for at arbejde i grav er overbevisende, han går til opgaven med ildhu, stor bevægelighed og omtanke, og han bestod gravprøven med stil efter bare 8 gange træning. Han lever i alle måder op til sit tilnavn - også da han som hvalp spiste svampe og måtte en tur forbi dyrlægen. Fritz er hurtig som lynet og lærte sig selv at gå målrettet og effektivt blodspor 4 måneder gammel, da mor og mormor var i løbetid, og han går spor og ronderer per instinkt, hvis han får en god fært, men kan (som regel) kaldes på plads ved fod. Fritz spiller dog ikke frisbee - han ser helt klart sig selv som ringenes herre, så det er under hans værdighed at aflevere til hånd, men han passer gerne på tøserne, når de spiller.

Fritz har hvalpe født 20.05.10 med Hoba's Akita. Det blev til hele 7 fine hvalpe, hvorfra Kennel Hoba har beholdt en fremragende og bittelille tæve, Candy, hvis talent for ræveudsmidning er absolut førsteklasses. Fritz er far til to kuld med vores egen Hekla, J-kuldet og K-kuldet.
Fritz har sit helt eget hundeharemshus med plads til ham og to tæver, og hver deres løbegård, så han på værdig vis kan modtage damebesøg og holde vagt ved vores hvalpe, når de er indkvarteret der. 

Fritz til eksteriørbedømmelse juni 2010

Fritz til eksteriørbedømmelse juni 2010
Motto    Det er NU, det er nu!
Kendingsmelodi    Damer, damer, giv mig damer...

Ambition    At være en superkyssende, supersej ræve- og tævebetvinger med rigtig mange efterkommere
4 mdr. gammel - og på hat med tilværelsenTrip-trap-træsko - Bootsie, Bjarne og Fritz16. april '10 var der rejsegilde på Fritz' kommende hundeharemshus
Fritz 13 måneder - på sporet af tæverne...!
forsidehundene og oshvalpefrisbeehundekunster